2018 YKS 1. Oturum Matematik/Geometri Konu Özetli Soru Bankası

Sorry - this product is no longer available

SKU: EGMSNLYKS000815
Teslimat süresi: 1-3 gün
Üretici: İPUS Yayınları
₺24,22
Stok Durumu: Stok Sorunuz

Bu kitabı Milli Eğitim Bakanlığı müfredatlarını esas alarak hazırladık.

Her bölümde TYT’de soru sorulan konuların kısa bir özeti yer alıyor. TYT Matematik ve Geometri konuları oldukça geniş bir alanı tarıyor. Biz, bütün konuları senin için en faydalı bir “öz” haline getirerek sunmaya çalıştık.

Pratik testlerde konuyla ilgili en temel bilgilerin taramayı, bu bilgilerin soru formatına nasıl dönüştüğünün görülmesini istedik.

Uygulama testlerinde bir adım ileri giderek, soru mantığını kavrayabileceğin ayrıntılara, farklı soru tiplerine yer verdik.

Sınav testlerinde ise TYT’ye girdiğinde soruların sana “tanıdık” gelmesini sağlayabilecek yatay ve dikey derinlik yakalamaya çalıştık. En kolayından, birkaç kademeli soruya kadar farklı formatlara yer verdik.

Kitapta, bulunması gereken bütün bilgi ve ayrıntılar bulunsun, senin kafanda gereksiz yer işgal edecek ve ihtiyaç duymayacağın ayrıntılar olmasın istedik.

Öz konu anlatımlarında anahtar formüller farklı renklerde ya da koyu yazarak algılamanı kolaylaştırmaya çalıştık.

Kitap, bütün konuları özetlemesi yönüyle bir konu anlatım kitabı, içerdiği 1952 soruyla da bir soru bankası niteliği taşıyor. Bütün soruları dikkatlice çözmenin, TYT’yi senin önünde büyük bir engel olmaktan çıkaracağını düşünüyoruz.

Umarız bu çalışmamız sende karşılığını bulur ve TYT Matematik ve Geometri'yi kolayca, rahatça ve doğru çözmeni sağlar.